1 uit eten met iens

Chez Georges

Amsterdam, Herenstraat 3Telefoon (020) 626 33 32Keuken open 18.00-22.00, wo & zo geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 40,00 euroCategorie: Romantisch uit eten

Niets is wat het lijkt, maar alles is wat het is in dit kitscherige souterrainrestaurant. Zware smaken, boter en room staan garant voor een perfecte avond met een goede smaakbeleving op culinair gebied. De wijnkaart is plezierig geprijsd, dus drinken zonder een gat in de beurs. Hoe je het ook wendt of keert: Georges is en blijft het domein van een fantastische kok.

Uitstekend | In één woord geweldig. Twee maanden geleden heerlijk gegeten. Probeer nu zo snel mogelijk weer te reserveren. De bediening was uiterst plezant. (29-05-2007 F. de B. te Middenbeemster)

Uitstekend | Vorige week uitermate goed gegeten bij Georges. Veel smaken, heerlijke sauzen, goede wijnen, kortom perfect. Prettige sfeer, Georges kwam zelfs nog met wat kooktips, omdat wij ook wel zulke lekkere sausjes wilden maken. Goede bediening, mensen met ervaring. Ik kom zeker een keer terug. (03-02-2007 J. H. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens