Wim T. Schippers

Wim T. Schippers De nieuwe komedie ‘Wuivend Graan’ van Wim T. Schippers is nauwelijks een toneelstuk te noemen; het heeft de vorm van een vervaarlijk slingerende lezing over ethiek, die ook nog eens doorlopend wordt onderbroken door boze vrouwen in het publiek. Schippers en regisseur Titus Tiel Groenestege bieden een enerverende avond met veel verbale humor, subversieve meligheid en aangename slapstick. Kees Hulst speelt zo geestig een bemoeizieke moderator, dat hij de hele voorstelling optilt en meesleept.” Tournee t/m 20 jan www.humstu.nl. Foto Ben van Duin Wuivend Graan van Wim T Schippers door Hummelinck Stuurman regie titus Tiel Groenesteege met Titus Muizelaar, Kees Hulst, Nelly Frijda, Raymonde de Kuyper, Anke van 't Hof, Randy Fokke Duin, Ben van

De nieuwe komedie ‘Wuivend Graan’ van Wim T. Schippers is nauwelijks een toneelstuk te noemen; het heeft de vorm van een vervaarlijk slingerende lezing over ethiek, die ook nog eens doorlopend wordt onderbroken door boze vrouwen in het publiek. Schippers en regisseur Titus Tiel Groenestege bieden een enerverende avond met veel verbale humor, subversieve meligheid en aangename slapstick. Kees Hulst speelt zo geestig een bemoeizieke moderator, dat hij de hele voorstelling optilt en meesleept.”

Tournee t/m 20 jan www.humstu.nl.