Teresa Berganza

Teresa Berganza De Spaanse mezzosopraan Teresa Berganza, nu 72 en al decennia wereldberoemd om haar prachtige wendbare stem en haar temperamentvolle optreden in vooral Rossini-opera’s, geeft een recital in de Grote Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Begeleid door de pianist J.A. Alvarez Parejo zingt Berganza een gevarieerd programma met werk van Vivaldi, Scarlatti, Händel, Reynaldo Hahn, Manuel Garcia en Astor Piazolla. Berganza: 28 okt. 20u15 Concertgebouw Amsterdam. Res.: 020 6718345 Foto AFP Spanish Mezzo-Soprano Teresa Berganza listens at a 19 March, 2003, press conference in Havana. Berganza announced she has invited Cuban President Fidel Castro to her 22 March concert. Berganza also said singing in Cuba was a dream come true. AFP PHOTO/Adalberto ROQUE AFP

De Spaanse mezzosopraan Teresa Berganza, nu 72 en al decennia wereldberoemd om haar prachtige wendbare stem en haar temperamentvolle optreden in vooral Rossini-opera’s, geeft een recital in de Grote Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Begeleid door de pianist J.A. Alvarez Parejo zingt Berganza een gevarieerd programma met werk van Vivaldi, Scarlatti, Händel, Reynaldo Hahn, Manuel Garcia en Astor Piazolla.

Berganza: 28 okt. 20u15 Concertgebouw Amsterdam. Res.: 020 6718345