Shoot Me

Shoot Me Op Shoot Me zijn van 25 tot en met 28 oktober eigenzinnige films te zien op ongebruikelijke locaties in Den Haag. Gemaakt door filmmakers van over heel de wereld. Wat houdt mensen bezig, wat is hun grootste passie, of waar worstelen ze mee? De locaties variëren van een boksschool tot een voormalige seksbioscoop. Te zien is onder meer de film Super Amigos van Arturo Perez over een strijder voor homorechten in Mexico en The making of a Martyer, over wat een kind drijft tot het besluit te sterven voor een heilige oorlog. Inl www.shoot-me.nl

Op Shoot Me zijn van 25 tot en met 28 oktober eigenzinnige films te zien op ongebruikelijke locaties in Den Haag. Gemaakt door filmmakers van over heel de wereld. Wat houdt mensen bezig, wat is hun grootste passie, of waar worstelen ze mee? De locaties variëren van een boksschool tot een voormalige seksbioscoop. Te zien is onder meer de film Super Amigos van Arturo Perez over een strijder voor homorechten in Mexico en The making of a Martyer, over wat een kind drijft tot het besluit te sterven voor een heilige oorlog.

Inl www.shoot-me.nl