Red Sox beginnen sterk aan finale

Red Sox beginnen sterk aan finale Boston, 25 okt. Josh Beckett van de Boston Red Sox legt aan voor een worp tijdens de eerste wedstrijd in de World Series, de finale van het Amerikaanse honkbalseizoen, tegen Colorado Rockies. De pitcher was uitstekend in vorm en gunde de Rockies slechts één run. Red Sox wonnen de openingswedstrijd in de best-of-seven met 13-1. Nooit eerder scoorde een team zoveel punten in een eerste wedstrijd van de World Series. In de derde inning sloeg Dustin Pedroia een homerun die drie punten opleverde, in de vijfde inning kwamen er nog eens zeven punten bij. De Red Sox staan voor de elfde keer in de finale en wonnen de World Series voor het laatst in 2004. Foto AFP Starting pitcher Josh Beckett of the Boston Red Sox winds up against the Colorado Rockies during Game One of the 2007 Major League Baseball World Series at Fenway Park 24 October 2007 in Boston, Massachusetts. Beckett baffled Colorado batters, allowing one run on six hits over seven innings, and rookie Dustin Pedroia homered in his Series debut to make the Rockies' World Series debut a game they would like to forget. The Red Sox won 13-1. Jim McIsaac/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP