Nadine

Nadine Nadine , de tweede film van regisseur Erik de Bruyn, gaat over een 40-jarige vrouw die wanhopig verlangt naar een kind. Als ze haar ex-vriend ziet in de supermarkt, ontvoert ze diens baby en vlucht ermee naar Portugal. Dat verhaal wordt afgewisseld met terugblikken naar eerdere levensfases, die verklaren hoe ze tot de wanhoopsdaad is gekomen. Hartverscheurend is het moment waarop de moeder van de gekidnapte baby aan het kolven is voor haar verdwenen kind. Regie: Erik de Bruyn. Met: Monic Hendrickx, Halina Reijn, Sanneke Bos, Frank Lammers In 10 bioscopen. Nadine (2007) Scene uit film foto: A-film A Film Distribution

Nadine , de tweede film van regisseur Erik de Bruyn, gaat over een 40-jarige vrouw die wanhopig verlangt naar een kind. Als ze haar ex-vriend ziet in de supermarkt, ontvoert ze diens baby en vlucht ermee naar Portugal. Dat verhaal wordt afgewisseld met terugblikken naar eerdere levensfases, die verklaren hoe ze tot de wanhoopsdaad is gekomen. Hartverscheurend is het moment waarop de moeder van de gekidnapte baby aan het kolven is voor haar verdwenen kind.

Regie: Erik de Bruyn. Met: Monic Hendrickx, Halina Reijn, Sanneke Bos, Frank Lammers In 10 bioscopen.