Marc Almond

Marc Almond Hersteld van een ernstig achter-op-de-motorongeluk in 2004, komt de meest theatrale van alle Engelse popzangers met het cover-album Stardom Road waarop Antony van The Johnsons, Jools Holland en Sarah Cracknell van St. Etienne meedoen. Nu zijn vijftigste verjaardag er op zit, heeft Marc Almond er geen moeite meer mee om oude Soft Cell-favorieten Say hello wave goodbye en Tainted love te vertolken. Ook I close my eyes and count to ten van collega-diva Dusty Springfield staat op het programma. 27 okt Paradiso, Amsterdam. Foto Lex van Rossen SOFT CELL. (LINKS) MARC ALMOND FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Hersteld van een ernstig achter-op-de-motorongeluk in 2004, komt de meest theatrale van alle Engelse popzangers met het cover-album Stardom Road waarop Antony van The Johnsons, Jools Holland en Sarah Cracknell van St. Etienne meedoen. Nu zijn vijftigste verjaardag er op zit, heeft Marc Almond er geen moeite meer mee om oude Soft Cell-favorieten Say hello wave goodbye en Tainted love te vertolken. Ook I close my eyes and count to ten van collega-diva Dusty Springfield staat op het programma.

27 okt Paradiso, Amsterdam.