Himalaya Filmfestival

Himalaya Filmfestival Op 27 en 28 oktober is in Maastricht het Himalaya Filmfestival. Op het programma een groot aantal korte films, zoals Miss Tibet en A Man Called Nomad. Verder onder meer School Among Glaciers, een documentaire over een onderwijzer die een voettocht gaat maken naar een afgelegen vallei in Bhutan en Riding Solo to the Top of the World, over een eenzame motorrijder die van Mumbai naar de hoogvlakte van Changthang rijdt, aan de grens met China. Himalaya Filmfestival Maastricht, Theater Kumulus, Herbenusstr 89. Res www.himalayafilmfestival.nl Scène uit ‘Riding Solo to the top of the world’ Riding Solo to the top of the world

Op 27 en 28 oktober is in Maastricht het Himalaya Filmfestival. Op het programma een groot aantal korte films, zoals Miss Tibet en A Man Called Nomad. Verder onder meer School Among Glaciers, een documentaire over een onderwijzer die een voettocht gaat maken naar een afgelegen vallei in Bhutan en Riding Solo to the Top of the World, over een eenzame motorrijder die van Mumbai naar de hoogvlakte van Changthang rijdt, aan de grens met China.

Himalaya Filmfestival Maastricht, Theater Kumulus, Herbenusstr 89. Res www.himalayafilmfestival.nl