6 Daten

‘Hou jij ook zo van tofu?’ Veggieromance.com

Vegetarische verkering

www.veggieromance.com

Ben je een vegetariër en kun je maar geen partner vinden die ook zo van tofu houdt? Of zoek je een maatje met wie je nieuwe vegetarische recepten kan uitproberen? Op de Engelse datingsite Veggie Romance kun je gelijkgestemden ontmoeten. Of je etensstijl nu macrobiotisch is of veganistisch, of je nu alleen fruit of rauw voedsel eet: hier kun je als single terecht. Ook voor vriendschappen en het opbouwen van een vegetarisch netwerk. En blijkbaar is hier behoefte aan: honderden Veggies hebben hun profiel op de site gezet, met een foto erbij. Als je geen keuze kunt maken, dan kun je via de site drie vragen stellen en met de winnaar een blind date hebben. Volgens de reacties heeft de site al vele romantische matches gemaakt. Een blije Veggie schrijft: „Kunnen jullie mijn profiel van de site halen? Ik heb HAAR al binnen zeven dagen gevonden! Bedankt voor alles”. (EvdL)