1 uit eten met iens

De Jouster Toer

Joure, Midstraat 54Telefoon (0513) 418 216Keuken open 12.00-21.00Gemiddelde prijs drie gangen à la carte 24,50 euroCategorie: Romantisch uit eten

Wat kunnen ze lekker koken bij de Jouster Toer. Alle verwachtingen worden waargemaakt. Een amuse prikkelt je trek en dan volgt een hele reeks tongstrelende smaaksensaties, zoals lauwwarme cherrytomaatjes met peterselieolie of zacht gegaarde hertenfilet op een bedje van rode kool met een stoofpeertje: beter dan die van oma. En het wijnadvies past altijd goed. Vriendelijke bediening. Reserveren is aan te raden.

Uitstekend | Na twee jaar weer geweest. Kwaliteit is minstens hetzelfde gebleven ondanks het feit dat het er nog drukker is. De borden zijn stuk voor stuk kleine schilderijtjes en culinaire hoogstandjes. Voor iedere gast is er persoonlijke aandacht. Deze keer wachten we niet weer twee jaar. (11-09-2007 J. Z. te Zoetermeer)

Uitstekend | Na zulke lovende woorden op Iens tijdens de vakantie hier gegeten. Het was zeker voortreffelijk, heerlijke amuse en de gerechten waren uitstekend van kwaliteit. Echt een topkok. (07-08-2007 H. B. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens