Overige films

America’s Sweethearts (Joe Roth, 2001, VS). Romantische komedie zou graag een genadeloze satire zijn op Hollywood en het moderne ‘star system’. Billy Crystal en Julia Roberts proberen megafilm van in scheiding liggende sterren Catherine Zeta-Jones en John Cusack te redden. RTL5, 20.30-22.30u.

21 Grams (Alejandro Gonzáles Iñárritu, 2003, VS). Regisseur van Amores Perros en Babel maakte in Hollywood een intrigerende puzzelfilm over wraak en schuldgevoel. Benicio Del Toro heeft de dood veroorzaakt van man en kinderen van Naomi Watts. Sean Penn’s leven is gered door donorhart van Watts’ echtgenoot. Canvas, 20.50-22.55u.

The Last Shot (Jeff Nathanson, 2004, VS). Satirische komedie zou overdreven versie voorschotelen van authentieke geschiedenis. FBI-agent Alec Baldwin doet alsof hij een film produceert en huurt werkloze regisseur Matthew Broderick in. BBC1, 0.30-2.00u.