nrc.next op tv

nrc.next op tv Aaf Brandt Corstius, columnist nrc.next. Vandaag en morgen komen de NAVO-ministers van Defensie in Noordwijk bijeen, vooral om extra troepen te vinden voor Afghanistan. Presentator Robert van de Roer vraagt Brandt Corstius wat zij vindt van de missie in Afghanistan. Max Westerman zei gisteren: „Nederland is op dit moment heel nationalistisch en Amerika wat dat betreft gewoon voorbij gestreefd” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.

Aaf Brandt Corstius, columnist nrc.next. Vandaag en morgen komen de NAVO-ministers van Defensie in Noordwijk bijeen, vooral om extra troepen te vinden voor Afghanistan. Presentator Robert van de Roer vraagt Brandt Corstius wat zij vindt van de missie in Afghanistan.

Max Westerman zei gisteren: „Nederland is op dit moment heel nationalistisch en Amerika wat dat betreft gewoon voorbij gestreefd”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.