Correcties & aanvullingen

Europees Parlement

In het artikel Eurologica stelt alle EU-lidstaten toch tevreden (19 oktober, voorpagina) staat dat het Europees Parlement in het nieuwe verdrag 750 zetels plus een voorzitter zonder stemrecht krijgt. De voorzitter behoudt stemrecht.

Paul McCartney

In het artikel Ik ben niet bang meer voor de Beatles (23 oktober, pagina 11) werd gesproken over Jerry Lee Lewis-achtig gitaarspel. Lewis speelt piano.

Derde Kamer

In het artikel Politieke partij wordt fossiel (19 oktober, pagina 2) staat dat burgers in de Derde Kamer van Reinder Rustema discussiëren over duurzame ontwikkeling. Dat gebeurt echter in de Derde Kamer van de Nationale Commissie voor internationale samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. In het concept van Rustema discussiëren burgers over allerlei thema’s.