3 Klokkijken

Elk uur een andere vriend

Big Friendsclock

www.tomwet.de, 49,50 euro, plus 9,80 euro verzendkosten

Goede vrienden houden je scherp en bij de tijd. Letterlijk – met deze klok. In de grote roestvrijstalen blikvanger kun je twaalf foto’s van je beste vrienden doen. Voor je eet- en drinkvrienden, winkelvrienden, sportvrienden en werkvrienden. Op 8 uur de vriendin waarmee je wekelijks in het park rent, op 4 uur de vriend waarmee je vaak ’s middags thee drinkt en op 1 uur degene die je voornamelijk tijdens de kleine uurtjes ziet. De klok is van het Nederlandse merk Karlsson, en te bestellen via tomwet.de. Op deze Duitse gadget- en cadeausite vind je veel andere klokken en wekkers die je kunt ‘customizen’. Voor vergeetachtige mensen heeft Tomwet een superhandige klok: elk uurcijfer heeft een knijpertje voor een memoblaadje. (IdV)