1 uit eten met iens

’t Schulten Hues

Zutphen, Houtmarkt 79Telefoon (0575) 510 005Keuken open 18.00-21.30, vr-za vanaf 19.00, ma-di geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 42,00 euroCategorie: Romantisch uit eten

Zutphen mag zich gelukkig prijzen met een restaurant van deze klasse. In een middeleeuwse gewelvenkelder geniet je hier van inventief gepresenteerde gerechten en bijzondere smaakcombinaties. Het verrassingsmenu is echt perfect, vooral met de wijnen uit het arrangement die zorgvuldig zijn gekozen. De attente bediening kan overbehulpzaam zijn, wat de sfeer gespannen maakt.

Uitstekend | Een uitstekend en verrassend menu. De menu- en wijnkaart zijn niet voordelig, maar hun geld meer dan waard. De bediening is attent, maar gelukkig niet opdringerig. Alleen het decor is een minpunt. De ruimte is hoog en oogt somber. (13-07-2007 D. G te Blaaksedijk)

Matig | Ik heb hier heerlijk gegeten van het verrassingsmenu. De presentatie van het eten is bijzonder. Het getuigt echter van weinig klasse dat er naast de koffie ongevraagd een uitgebreid zoetgarnituur wordt geserveerd dat vervolgens op de rekening verschijnt. Een zeer positieve tafelervaring werd daarmee vakkundig om zeep geholpen. (01-04-2007 S. de G. te Rotterdam)