Televisie Overige films

Head of State (Chris Rock, 2003, VS). Politieke satire van en met komiek Chris Rock. Te elfder ure naar voren geschoven, zwarte presidentskandidaat weigert de sympathieke stemmentrekker uit te hangen en vertelt zowaar de waarheid. Veronica, 20.30-22.05u.

The Long Riders (Walter Hill, 1980, VS). Western van herontdekker van klassieke Hollywoodgenres. Het verhaal van de gebroeders James, Younger en Miller wordt gespeeld door echte broers: David, Keith en Robert Carradine, James en Stacey Keach en Dennis en Randy Quaid. Mythische fotografie en authentieke folkmuziek, gekozen en bewerkt door Ry Cooder. BBC1, 0.45-2.20u.

On Golden Pond (Mark Rydell, 1981, VS). In gouden licht van Nieuw-Engeland viert sarcastische, stervende oude man (Henry Fonda) zijn laatste zomervakantie, in gezelschap van babbelzieke vrouw (Katharine Hepburn) en rancuneuze dochter (Jane Fonda). Morgen, Arte, 14.55-16.50u.