nrc.next op tv

nrc.next op tv Max Westerman, oud-Amerika-correspondent RTL Nieuws. nrc.next schrijft over Carice van Houten, ‘Beste Nederlandse actrice aller tijden’. Inmiddels heeft zij ook op de set gestaan met Tom Cruise en Leonardo Di Caprio. Presentator Robert van de Roer vraagt Westerman wat een Nederlander in zich moet hebben om door te breken in Amerika. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next? Frits van Oostrom zei gisteren: „Toen ik zestien was had ik redelijk gewassen lang haar en was ik het vriendje van Fay Lovsky.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. Nederland, 08-03-2004 Max Westerman Foto: Friso Keuris/Hollandse Hoogte Hollandse Hoogte

Max Westerman, oud-Amerika-correspondent RTL Nieuws. nrc.next schrijft over Carice van Houten, ‘Beste Nederlandse actrice aller tijden’. Inmiddels heeft zij ook op de set gestaan met Tom Cruise en Leonardo Di Caprio. Presentator Robert van de Roer vraagt Westerman wat een Nederlander in zich moet hebben om door te breken in Amerika. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Frits van Oostrom zei gisteren: „Toen ik zestien was had ik redelijk gewassen lang haar en was ik het vriendje van Fay Lovsky.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.