6 Bestellen

Een nieuw schepsel: only $22.000

Nieuw diersoort: Ashera

www.lifestylepets.com

Feeling lonely tonight? Bestel een kat op internet. Marktplaats staat er vol mee, maar als je echt iets speciaals wilt, ga dan naar Lifestyle Pets. Het bedrijf heeft een bijzondere kat ‘ontwikkeld’. Nou ja kat, eigenlijk een nieuw diersoort. Zij hebben de kittens van een luipaardkat en een serval gekruist met een huiskat. Net zo lang tot dit briljante en een tikkeltje angstaanjagende schepsel gemaakt was. En het heeft een prachtige naam: Ashera. Voor 22.000 Amerikaanse dollars heb je ’m in huis, maar dan heb je ook wat. Hij kan wel 14 kilo wegen. Hou je meer van honden? Het bedrijf werkt momenteel aan een nieuw hondenras, je kunt je opgeven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Krap bij kas? Op verzoek van vele potentiële eigenaars van Ashera, heeft Lifestyle Pets een betalingsregeling opgesteld. En nu maar hopen dat uit deze cocktail van genen zich geen gemeen monster ontpopt. (MR)