Tijdverdrijf in de kerk

Tijdverdrijf in de kerk den haag. Prinsesjes Alexia en Amalia – in roze jurken – vermaken zich met hun neefjes en nichtjes tijdens de doopdienst van hun zusje Ariane Wilhelmina Máxima Ines. Dominee Deodaat van der Boon doopte Ariane afgelopen zaterdag in de Haagse Kloosterkerk in het bijzijn van ongeveer 850 gasten, onder wie de ouders van prinses Máxima. Foto ANP Princes and Princesses make the church a playground during Princess Ariane's baptism ceremony at the Kloosterkerk church in The Hague, Netherlands, Saturday Oct. 20, 2007. (AP Photo/Fred Ernst) Associated Press

Rectificatie / Gerectificeerd

Fotograaf

De foto van Tijdverdrijf in de kerk (22 oktober, pagina 3) is niet gemaakt door het persbureau ANP, maar door fotograaf Fred Ernst voor het persbureau AP.