Televisie Overige films

A Few Good Men (Rob Reiner, 1992, VS). Ouderwets elegante vertelling hekelt militaire zelfgenoegzaamheid en machorituelen, maar wil vooral vermaken door acteurs te laten excelleren: legeradvocaat Tom Cruise verdedigt twee van moord beschuldigde mariniers en durft de gevreesde kolonel Jack Nichsolson aan een kruisverhoor te onderwerpen. Ook met Kiefer Sutherland, Demi Moore. RTL7, 20.30-23.05u., onderbroken door reclame.

The Martins (Tony Grounds, 2001, Engeland). Mengsel van realistisch drama en zwarte komedie over werkloze loser (Lee Evans) die voor zijn gezin een droomvakantie steelt. Met Kathy Burke als zijn vrouw. BBC1, 0.55-2.20u.

Mrs Caldicot’s Cabbage War (Ian Sharp, 2000, Engeland). Ouderwetse Britse komedie met Pauline Collins als weduwe die door zoon in verzorgingshuis wordt gestopt en aldaar leiding geeft aan een Grey Power-revolte. Morgen, BBC2, 14.00-15.45u.