Prinsesje in Den Haag gedoopt

Prinsesje in Den Haag gedoopt Den Haag, 22 okt. Ariane, de jongste van de drie dochters van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, is zaterdag in de Haagse Kloosterkerk gedoopt. Dominee Deodaat van der Boon sprenkelde water over het hoofd van het huilende, een half jaar oude prinsesje in het bijzijn van ongeveer 850 genodigden, onder wie koningin Beatrix en de ouders van prinses Máxima. De rechtstreekse uitzending op televisie trok 787.000 kijkers. Amalia en Alexia, gekleed in roze jurken, vermaakten zich met een groepje neefjes, nichtjes en vrienden van de familie op de traptreden voor het doopvont. De kinderen renden rond en trokken aan de toga van de dominee. Foto WFA WFA05:DOOP PRINSES ARIANE:DEN HAAG;21OKT2007- Prinses Ariane, de jongste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Maxima, wordt zaterdag gedoopt in de Kloosterkerk in Den Haag. WFA/wc/str. Fred Ernst/POOL WFA WFA