Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

Mooi herfstlandschap (1)

Mooi herfstlandschap (1) klik@nrc.nl „Mijn schoonouders wonen in Mierlo, Noord-Brabant”, schrijft Anita Borst. „Voor ons Amsterdammers is het echt een uitje als we bij ze langs gaan. Twee weken geleden sloten we een bezoekje af met een wandeling op de Strabrechtse Heide. Daar schoot ik deze paddestoelen.”
Mooi herfstlandschap (1) klik@nrc.nl „Mijn schoonouders wonen in Mierlo, Noord-Brabant”, schrijft Anita Borst. „Voor ons Amsterdammers is het echt een uitje als we bij ze langs gaan. Twee weken geleden sloten we een bezoekje af met een wandeling op de Strabrechtse Heide. Daar schoot ik deze paddestoelen.”

„Mijn schoonouders wonen in Mierlo, Noord-Brabant”, schrijft Anita Borst. „Voor ons Amsterdammers is het echt een uitje als we bij ze langs gaan. Twee weken geleden sloten we een bezoekje af met een wandeling op de Strabrechtse Heide. Daar schoot ik deze paddestoelen.”