Bosbranden treffen Zuid-Californië

Bosbranden treffen Zuid-Californië Witch Creek, 22 okt. Spijkerbroeken aan een waslijn in het Californische Witch Creek worden bedreigd door een oprukkende bosbrand. De harde wind wakkert het vuur aan. De bosbranden hebben tot nu toe tienduizenden hectares bos in de as gelegd. Gouverneur Arnold Schwarzenegger heeft gisteren in zeven districten de noodtoestand afgekondigd. Zuid-Californië kampt dit jaar met een enorme droogte. Er viel in het gebied slechts eenvijfde van de normale neerslag. Het welvarende Malibu is het zwaarst getroffen. Foto Reuters Jeans flap on a clothesline in the dry Santa Ana winds as flames approach a house at the Witch Creek Fire which has burned more than 10,000 acres and numerous structures east of Ramona, California October 21, 2007. Ramona is in the eastern part of San Diego County. REUTERS/Fred Greaves (UNITED STATES) REUTERS