Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

1 uit eten met iens

Het Huis met de Duivengaten

Hoogeveen, Alteveerstraat 1 Telefoon (0528) 278 266Keuken open 17.30-21.00, za geen lunch, zo gesloten, lunch op aanvraagGemiddelde prijs drie gangen à la carte 41,50 euroCategorie: Romantisch uit eten

Niets dan lof voor wat chef-kok Maarten Dragt uit de keuken laat komen. Helemaal niets op aan te merken. Het zesgangen verrassingsmenu is vermaard en daarbij kun je ook een uitgebalanceerd wijnarrangement nemen. Ga dus lekker zitten in het oudste pand van Hoogeveen en geniet van de vriendelijke bediening en heerlijke gerechten.

Uitstekend | Een voortreffelijke carpaccio van kalfslende met gamba’s en tonijnmayonaise gegeten. Het was qua smaak perfect en als een schilderij opgediend. Bij elk gerecht werd een bijpassende wijn geschonken van goede kwaliteit. De rekening van 55 euro per persoon inclusief aperitief en wijn bij elk gerecht, was dit etentje dubbel en dwars waard. Bediening was niet alleen vriendelijk en correct, maar ook zeer flexibel. (04-07-2007 A. van B. te Elim)

Uitstekend | Ik heb hier heerlijk gegeten en genoten van een zesgangen chefs choice menu. Het was werkelijk zalig. Ook complimenten voor de heerlijke huiswijn die ze schenken. (24-01-2007 H. ter K. te Amsterdam)