1 Kitsch kopen

Alles is bont, gestippeld of gebloemd in de Kitschfabriek. Ook de slingers hebben een vrolijk ruitpatroon.

Online Kitsch

www.dekitschfabriek.nl

Een vrolijk dansend boertje en boerinnetje heten je welkom in de Kitschfabriek. Alles is er bont, geruit, gestippeld, met bloemetjes versierd en het liefst met zoveel mogelijk kleur. Op deze site kun je naar hartelust shoppen als je op zoek bent naar design regenlaarzen met dito tas, voorzien van een gras etende koe en alpenbelletje. Ook is dit het adres voor een speels Mexicaans tafelkleed, een waterdichte zadelhoes met barokprint, of een gestippelde lampenkap met Assepoester en haar prins. Misschien voel je meer voor een wandlamp in de vorm van een wild zwijn, of een boerenkleedje met kant voor in de keuken. Een virtuele wandeling door de fabriek brengt ons ook bij de kakelbonte ‘Pippi stof sloffen’. Al schuifelend kun je daar voortaan de vloer mee schoonmaken. Iemand een kleinigheidje cadeau doen? Schenk iemand voor 5,50 euro een lime groene Boeddha. Voor mannen zijn er de stoere tassen en portemonnees, een tikkeltje minder folkloristisch. Overigens wordt het bonte assortiment van snuisterijen regelmatig aangevuld met nieuwe kitsch. Een fabriek om vrolijk van te worden. (SS)