MBS-100: lawaaibal van Sony Ericsson

sony_mbs100.pngVeel mobiele telefoons hebben al een ingebouwde speaker waar je u tegen zegt: hard genoeg om puberoren aan gort te helpen en een treincoupé te domineren. Maar het kan altijd erger. Deze nieuwe lawaaibal van Sony Ericsson is een draadloze speaker die via bluetooth verbinding maakt met mobiele telefoons.
Het lijkt mischien heel wat op de foto hierboven, maar ondanks zijn indrukwekkende vormgeving (zwart, organisch, een beetje buitenaards) is de MBS-100 maar 10 centimeter groot en biedt slechts 1,5 watt aan vermogen. Daar gaan de broekspijpen niet van wapperen. Maar daarvoor is de MBS-100 dan ook niet bedoeld. Het is een speaker die je makkelijk meeneemt naar het sportveld, het schoolplein of de tramhalte: amper 225 gram en een oplaadbare accu die vijf uur lawaaiballen mogelijk maakt. Prijs: circa 70 euro.

De afbeelding hieronder geeft de werkelijke omvang van de speaker beter weer:

sony_mbs_100_2.jpg