Wuivend graan

Wuivend graan TONEEL Nieuwe komedie van Wim T. Schippers heeft de vorm van een vervaarlijk slingerende lezing over ethiek, die ook nog eens doorlopend wordt onderbroken door boze vrouwen in het publiek. „Wuivend graan van komisch genie Wim T. Schippers, is nauwelijks te kwalificeren als toneelstuk. En dat is een compliment. Schippers en regisseur Titus Tiel Groenestege bieden een enerverende avond met veel verbale humor, subversieve meligheid en aangename slapstick. Kees Hulst speelt zo geestig een bemoeizieke moderator, dat hij de hele voorstelling optilt en meesleept.” Wilfred Takken, 15 oktober 2007. Tournee t/m 20 jan. Info: www.humstu.nl. Wuivend Graan van Wim T Schippers door Hummelinck Stuurman regie titus Tiel Groenesteege met Titus Muizelaar, Kees Hulst, Nelly Frijda, Raymonde de Kuyper, Anke van 't Hof, Randy Fokke Duin, Ben van

Nieuwe komedie van Wim T. Schippers heeft de vorm van een vervaarlijk slingerende lezing over ethiek, die ook nog eens doorlopend wordt onderbroken door boze vrouwen in het publiek.

„Wuivend graan van komisch genie Wim T. Schippers, is nauwelijks te kwalificeren als toneelstuk. En dat is een compliment. Schippers en regisseur Titus Tiel Groenestege bieden een enerverende avond met veel verbale humor, subversieve meligheid en aangename slapstick. Kees Hulst speelt zo geestig een bemoeizieke moderator, dat hij de hele voorstelling optilt en meesleept.”

Wilfred Takken, 15 oktober 2007.

Tournee t/m 20 jan. Info: www.humstu.nl.