Draaitafel in je broek

www.pacemaker.net

Bij het horen van het woord ‘Pacemaker’ moet ik denken aan mensen die te zwak of te lui zijn om hun hart te laten kloppen. Hoewel ik prima in staat ben om zelf mijn bloed rond te pompen is er tegenwoordig toch een pacemaker in mijn leven. Eentje die mijn hart sneller doet kloppen, The World's First Pocket-size DJ System, stelt je (voor 519 euro) in staat om een draaitafel in je zak te hebben. Nee, helaas maakt het je broekzakken niet zo groot als balzalen. Het ding is gewoon je DJ-gear, verpakt in een stukje elektronica van zeventien centimeter lang, met een gewicht van tweehonderd gram.

Je kunt er 180 GB muziek opzetten en dat is dus belachelijk veel. Verder kan je er allemaal dingen mee doen die voor een DJ-leek als ik even veelzeggend zijn als de doofstomme man die mij ooit probeerde te versieren. Maar dat maakt me helemaal niks uit, ik wil hem! Ik wil hem om meisjes mee te versieren, ik wil hem om te hebben, te koesteren, te verzorgen en om naar te kijken. Ik wil hem om vieze dingen mee te doen, mijn geheimen mee te delen en avonturen mee te beleven.

Op het Amsterdam Dance Event, dit weekend in (je raadt het al) Amsterdam, zal het ding voor het eerst aan het publiek getoond worden en zullen mensen met die dingen rondlopen om aan diegenen die evenveel verstand van draaitafels hebben als ik uit te leggen wat je er allemaal mee kunt doen. Eigenlijk maakt me dat niets uit. Hij ziet er gewoon fancy uit en ik wil hem, ik wil hem om de hele dag naar te kijken en te bedenken hoe shitbom ik ben met een draaitafel in mijn broekzak.

Nils de Lange (17)

    • Nils de Lange