Wespen en katten

Wespen en katten Luister goed, katten zijn heel gevoelig. Eigenlijk, katten kunnen heel pijnlijk krabben. Net zoals bij mij en je kunt heel veel bloed krijgen. Een wesp is een ander verhaal. Ze steken! Heel erg pijnlijk! En dat is niet fijn! Ik vind het bijzonder dat ze eigenlijk bestaan, de kat en de wesp. Misschien maar dan heb je veel geluk. Maar dat doet veel pijn. Dat is een soort buisje in je nek of mijn rug. Dierennieuws van Valerie Broen, 8 jaar, uit Udenhout

Luister goed, katten zijn heel gevoelig. Eigenlijk, katten kunnen heel pijnlijk krabben. Net zoals bij mij en je kunt heel veel bloed krijgen. Een wesp is een ander verhaal. Ze steken! Heel erg pijnlijk! En dat is niet fijn! Ik vind het bijzonder dat ze eigenlijk bestaan, de kat en de wesp. Misschien maar dan heb je veel geluk. Maar dat doet veel pijn. Dat is een soort buisje in je nek of mijn rug.

Dierennieuws van Valerie Broen, 8 jaar, uit Udenhout