nrc.next op tv

nrc.next op tv Jack de Vries, oud-campagneleider voor het CDA. Zondag zijn er verkiezingen in Polen. De Vries was als spindocter van premier Balkenende verantwoordelijk voor het succes van het CDA bij de verkiezingen in 2006. Presentator Robert van de Roer vraagt wat de essentie is van een succesvolle campagne. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next? Joep van Lieshout zei gisteren: „Het maken van kunst zie ik als spijsvertering. Je idee poep je uit en raak je nooit meer aan. Net als een drol.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. Den Haag:28.3.7 Jack de Vries. © foto Roel Rozenburg Rozenburg, Roel

Jack de Vries, oud-campagneleider voor het CDA. Zondag zijn er verkiezingen in Polen. De Vries was als spindocter van premier Balkenende verantwoordelijk voor het succes van het CDA bij de verkiezingen in 2006. Presentator Robert van de Roer vraagt wat de essentie is van een succesvolle campagne. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Joep van Lieshout zei gisteren: „Het maken van kunst zie ik als spijsvertering. Je idee poep je uit en raak je nooit meer aan. Net als een drol.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.