Moffel en Piertje

Moffel en Piertje Ik zit in groep 1-2 van meester Jochem, op De Kleine Reus, in Amsterdam. Onze klas kijkt elke vrijdagochtend naar Koekeloere op Nederland 3. Moffel en Piertje van Koekeloere waren in onze klas. Nou komt onze klas binnenkort op de tv. We hebben zelf een verhaal geschreven en getekend. Nu is het een mooi boek geworden. Het echte boek ligt in de klas. De tekeningen op bladzijde 4, 12 en 17 (de laatste) zijn van mij. We geven het boek ook aan de klas van meester Loic in Frankrijk. In Frankrijk spreken ze geen Nederlands maar Frans. Loic is mijn oom maar hij is ook kleutermeester. Dag! Oscar. Boekennieuws van Oscar van der Ploeg, 5 jaar, uit Amsterdam.

Ik zit in groep 1-2 van meester Jochem, op De Kleine Reus, in Amsterdam. Onze klas kijkt elke vrijdagochtend naar Koekeloere op Nederland 3. Moffel en Piertje van Koekeloere waren in onze klas. Nou komt onze klas binnenkort op de tv. We hebben zelf een verhaal geschreven en getekend. Nu is het een mooi boek geworden. Het echte boek ligt in de klas. De tekeningen op bladzijde 4, 12 en 17 (de laatste) zijn van mij. We geven het boek ook aan de klas van meester Loic in Frankrijk. In Frankrijk spreken ze geen Nederlands maar Frans. Loic is mijn oom maar hij is ook kleutermeester. Dag! Oscar.

Boekennieuws van Oscar van der Ploeg, 5 jaar, uit Amsterdam.