5 creatief doen

Eigen ontwerp, of gewoon Snoopy

Ontwerp je eigen tissuebox

www.easytissue.nl, 9,95 euro

Het ideale cadeau voor al je verkouden vrienden deze winter: een tissuebox. Maar niet zomaar eentje, deze kun je zelf vormgeven. Het Haagse bedrijf Easytissue lanceerde een site waar je zelf met teksten, kleuren en eigen foto’s een tissuebox kan maken. Op vier zijkanten heb je plek voor je persoonlijke spreuk of foto. Geef bijvoorbeeld je zus die op wereldreis gaat een box met jouw foto en de tekst ‘goede reis’ – starend naar jouw foto kan ze met de tissues gelijk haar tranen deppen. Voor Moederdag maak je een box met kindertekeningen en voor de feestdagen eentje met kerstballen en een kerstwens erop. Multifunctioneel zo’n cadeau, dat emotionele reacties oproept, maar tegelijkertijd gebruikt kan worden om de waterlanders mee te drogen. De box wordt binnen twee weken bezorgd. Voor de minder creatieven onder ons: er zijn ook kant en klare ontwerpen te bestellen. (EvdL)