1 Uit eten met iens

Bengel

Den Haag, Hooikade 2Telefoon (070) 364 28 98Keuken open ma-zo 18.00-23.00 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 22,00 euroCategorie: De kinderen gaan mee

Liefhebbers van design en een strak interieur kunnen hier beter wegblijven, want het interieur van het Haagse restaurant Bengel bestaat uit een overdaad aan (b)engelen en is voorzien van een lekkere dosis kitsch. Eigenlijk is het ingericht zoals elk jong meisje haar kamer ingericht wil hebben. Op de menukaart staan laaggeprijsde mediterrane schotels met de Franse slag, en voor de kinderen is er een speciaal kindermenu.

Goed | De nieuwe kaart biedt een ruime keuze aan lekkere gerechten. We hebben goed gegeten en de bediening was vriendelijk. Het restaurant serveert geen haute cuisine, maar je kunt er lekker en gezellig eten zonder pretenties. En aan het internationale gezelschap te merken kunnen veel expats deze plek ook vinden. (02-10-2007 N.S. te Den Haag)

Uitstekend | Ik heb gister gegeten bij restaurant Bengel. Het eten was uitstekend, de bediening was goed en Bengel heeft een super mooi terras. Zeker een aanrader! (21-06-2007 M.J. te Den Haag)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens