Surrealisme

Surrealisme In Vreemde dingen: Surrealisme en design in museum Boijmans Van Beuningen is zichtbaar gemaakt hoe het surrealisme binnen tien jaar veranderde van een politiek-geïnspireerde beweging in een commerciële stijl. Het is een rijk, zinnestrelend geheel, van de schilderkunst van Dalí, Miró, de Chirico, Magritte en Ernst tot de biomorfe Freeform Sofa van Isamu Noguchi en beroemde kunstvoorwerpen als Man Ray’s Raadsel van Isidore Ducasse . Vreemde dingen: Surrealisme en design t/m 13 jan in Museum Boijmans, Museumpark, Rotterdam. Di t/m zo 11-17u.

In Vreemde dingen: Surrealisme en design in museum Boijmans Van Beuningen is zichtbaar gemaakt hoe het surrealisme binnen tien jaar veranderde van een politiek-geïnspireerde beweging in een commerciële stijl. Het is een rijk, zinnestrelend geheel, van de schilderkunst van Dalí, Miró, de Chirico, Magritte en Ernst tot de biomorfe Freeform Sofa van Isamu Noguchi en beroemde kunstvoorwerpen als Man Ray’s Raadsel van Isidore Ducasse .

Vreemde dingen: Surrealisme en design t/m 13 jan in Museum Boijmans, Museumpark, Rotterdam. Di t/m zo 11-17u.