Platform

Platform Eergisteren werd bekend dat regisseur Johan Simons naar Duitsland vertrekt om de Münchner Kammerspiele te leiden. Zijn huidige groep NTGent toert momenteel door Nederland met de briljante bewerking van Houllebecqs Platform, over sekstoerisme en de westerling die van zijn seksualiteit vervreemd raakt. Aan het koppel uit het boek, dat een seksreisbureau opzet, voegt Simons een zelfmoordterrorist toe die met zijn kritiek op het Westen drukt op de pijnlijke plekken. Tournee t/m 8 dec. Inl. www.ntgent.be Foto Phile Deprez Deprez, Phile

Eergisteren werd bekend dat regisseur Johan Simons naar Duitsland vertrekt om de Münchner Kammerspiele te leiden. Zijn huidige groep NTGent toert momenteel door Nederland met de briljante bewerking van Houllebecqs Platform, over sekstoerisme en de westerling die van zijn seksualiteit vervreemd raakt. Aan het koppel uit het boek, dat een seksreisbureau opzet, voegt Simons een zelfmoordterrorist toe die met zijn kritiek op het Westen drukt op de pijnlijke plekken.

Tournee t/m 8 dec. Inl. www.ntgent.be