Opening Night

Opening Night Actrice Elsie de Brauw kreeg vorig jaar de de Theo d'Or voor haar rol in Opening Night van Toneelgroep Amsterdam en NTGent. Het stuk naar de film uit 1977 van John Cassavetes gaat over een actrice die tijdens de repetities worstelt met het besef dat ze ouder wordt. Of liever gezegd: met het besef dat anderen dat denken. Regisseur Ivo van Hove maakt – met video en publiek op het podium - de toeschouwer deelgenoot van een schitterend spel tussen werkelijkheid en fictie. Tournee t/m 3 nov. Inl 020- 6242311 of www.toneelgroepamsterdam.nl. Foto Jan Versweyveld Versweyveld, Jan

Actrice Elsie de Brauw kreeg vorig jaar de de Theo d'Or voor haar rol in Opening Night van Toneelgroep Amsterdam en NTGent. Het stuk naar de film uit 1977 van John Cassavetes gaat over een actrice die tijdens de repetities worstelt met het besef dat ze ouder wordt. Of liever gezegd: met het besef dat anderen dat denken. Regisseur Ivo van Hove maakt – met video en publiek op het podium - de toeschouwer deelgenoot van een schitterend spel tussen werkelijkheid en fictie.

Tournee t/m 3 nov. Inl 020- 6242311 of www.toneelgroepamsterdam.nl.