Nick Lowe

Nick Lowe Goed bezet singer/singwriterdagje op 21 oktober in Paradiso, met Luka Bloom en Jim White op dezelfde datum in hetzelfde pand. ’s Middags barst het los met Nick Lowe, de man die als huisproducer van het Stiff-label betrokken was bij de begindagen van de punk en die zich ontwikkelde tot éminence grise van de wereldwijze liedzangers. ,,Vrouwen zijn net hondjes,” zingt hij op zijn laatstverschenen cd At My Age, ,,e kunt ze trainen om van je te houden.” Hoe dat afloopt, bezingt hij in geuren en kleuren. 21 okt 16u Paradiso, Amsterdam Foto Lex van Rossen NICK LOWE, AMSTERDAM, 7-11-2004 FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Goed bezet singer/singwriterdagje op 21 oktober in Paradiso, met Luka Bloom en Jim White op dezelfde datum in hetzelfde pand. ’s Middags barst het los met Nick Lowe, de man die als huisproducer van het Stiff-label betrokken was bij de begindagen van de punk en die zich ontwikkelde tot éminence grise van de wereldwijze liedzangers. ,,Vrouwen zijn net hondjes,” zingt hij op zijn laatstverschenen cd At My Age, ,,e kunt ze trainen om van je te houden.” Hoe dat afloopt, bezingt hij in geuren en kleuren.

21 okt 16u Paradiso, Amsterdam