Manufacturing Dissent

Manufacturing Dissent Guerrillafilmer Michael Moore wordt onderworpen aan zijn eigen methode in Manufacturing Dissent. Twee filmers reizen de documentairemaker na om hem een paar vragen te stellen. Het meest ontluisterend is de deconstructie van Moores debuutfilm Roger & Me als één lange reeks manipulaties ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Eén authentiek talent van Moore missen de makers: de humor die van Moores boze documentaires zulke lichtvoetige films maakt. Manufacturing Dissent. Uncovering Michael Moore. Regie: Debbie Melnyk en Rick Caine. In: 4 bioscopen. De filmmakers wilden eigenlijk alleen maar even met hem praten. Michael Moore Manufacturing Dissent-Uncovering Michael Moore (2007) Scene uit film Foto: Cinema Delicatessen Cinema Delicatessen

Guerrillafilmer Michael Moore wordt onderworpen aan zijn eigen methode in Manufacturing Dissent. Twee filmers reizen de documentairemaker na om hem een paar vragen te stellen. Het meest ontluisterend is de deconstructie van Moores debuutfilm Roger & Me als één lange reeks manipulaties ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Eén authentiek talent van Moore missen de makers: de humor die van Moores boze documentaires zulke lichtvoetige films maakt.

Manufacturing Dissent. Uncovering Michael Moore. Regie: Debbie Melnyk en Rick Caine. In: 4 bioscopen.