Joel Meyerowitz

Joel Meyerowitz Op de internationaal reizende tentoonstelling Out of the Ordinary 1970-1980 van de Amerikaanse fotograaf Joel Meyerowitz in Las Palmas zijn 117 kleurenfoto’s waaronder vintage afdrukken als nieuwe digitale prints te zien. Meyerowitz is een ‘straatfotograaf’ in de traditie van Henri Cartier-Bresson en Robert Frank. Tegelijk presenteert het Fotomuseum een overzicht van diverse projecten van de Duitse kunstenaar Joachim Schmid (1955). Joel Meyerowitz en Joachim Schmid: Photoworks t/m 25 nov Ned Fotomuseum, Wilhelminakade 332, R'dam Portfolio 10.tif Meyerowitz, Joel

Op de internationaal reizende tentoonstelling Out of the Ordinary 1970-1980 van de Amerikaanse fotograaf Joel Meyerowitz in Las Palmas zijn 117 kleurenfoto’s waaronder vintage afdrukken als nieuwe digitale prints te zien. Meyerowitz is een ‘straatfotograaf’ in de traditie van Henri Cartier-Bresson en Robert Frank. Tegelijk presenteert het Fotomuseum een overzicht van diverse projecten van de Duitse kunstenaar Joachim Schmid (1955).

Joel Meyerowitz en Joachim Schmid: Photoworks t/m 25 nov Ned Fotomuseum, Wilhelminakade 332, R'dam