Alles is liefde

Alles is liefde Alles is liefde is een romantische komedie in Sinterklaastijd die is geconcipieerd met een schuin oog naar Engelse voorbeelden, zoals Love Actually. De film van Joram Lürsen heeft vaart, geestige dialogen en roerende momenten. Kim van Kooten die het scenario maakt, kan dialogen schrijven die natuurlijk klinken én heel geestig zijn. Het is met de liefde net als met Sinterklaas: je moet erin geloven, anders blijft er niks van over. Dat is de simpele maar doeltreffende boodschap. Regie: Joram Lürsen. Met: Carice van Houten, Anneke Blok. In 91 theaters Alles is liefde Kim van Kooten schreef met scherpe pen de puntige dialogen voor een romantische komedie à la Love Actually. Tal van personages worstelen met, of zwelgen in, de liefde. Alles samengebald in de feestelijke hoogtijdagen tussen de aankomst van Sinterklaas en pakjesavond. Met weergaloze rollen van Michiel Romeyn als onwillige Sint, Carice van Houten als het Bijenkorfmeisje dat op de ware wacht en Daan Schuurmans als begrafenisondernemer. Regie: Joram Lürsen. Met: Carice van Houten, Mchiel Romeyn, Anneke Blok, Thomas Acda. In: 91 bioscopen Alles is liefde (2007) Scene uit film foto: A-film Wendy van Dijk en Peter Paul Muller

Alles is liefde is een romantische komedie in Sinterklaastijd die is geconcipieerd met een schuin oog naar Engelse voorbeelden, zoals Love Actually. De film van Joram Lürsen heeft vaart, geestige dialogen en roerende momenten. Kim van Kooten die het scenario maakt, kan dialogen schrijven die natuurlijk klinken én heel geestig zijn. Het is met de liefde net als met Sinterklaas: je moet erin geloven, anders blijft er niks van over. Dat is de simpele maar doeltreffende boodschap.

Regie: Joram Lürsen. Met: Carice van Houten, Anneke Blok. In 91 theaters