5 THEATER

Fysiek theater Hendrick-Jan de Stuntman Arnhem: Posttheater. Aanvang: 20.30u. Inl: www.posttheater.nl Hendrick-Jan de Stuntman maakt multimediaal, fysiek theater vol uitbundig toneelspel en een directe benadering van het publiek door middel van video, hijskranen, internet, sloopkogels, lichtkrant, mechanische vehikels, sms en andere special effects. Zijn nieuwe voorstelling Happy 2012 gaat over de ommekeer die volgens oeroude voorspellingen van de Maya’s, Inca’s, Hopi’s en andere psychedelici plaatsvindt op 21 december 2012. Vanavond is een try-out te zien. Fysiek theater

Hendrick-Jan de Stuntman

Arnhem: Posttheater. Aanvang: 20.30u. Inl: www.posttheater.nl

Hendrick-Jan de Stuntman maakt multimediaal, fysiek theater vol uitbundig toneelspel en een directe benadering van het publiek door middel van video, hijskranen, internet, sloopkogels, lichtkrant, mechanische vehikels, sms en andere special effects. Zijn nieuwe voorstelling Happy 2012 gaat over de ommekeer die volgens oeroude voorspellingen van de Maya’s, Inca’s, Hopi’s en andere psychedelici plaatsvindt op 21 december 2012. Vanavond is een try-out te zien.