1 Uit eten met iens

D’n Aezel

Geleen, Groenstraat 133Telefoon (046) 400 05 78Keuken open di- zo 12.00-21.30 uurGemiddelde prijs 3- gangen à la carte 25,00 euroCategorie: De kinderen gaan mee

Aangezien frieten nog steeds met stip op nummer 1 staan op het kindermenu, kun je ze maar beter de allerbeste patat geven. De friet in dit restaurant is een goede kanshebber, want in grootmoeders keuken worden huisgemaakte dikke frieten gemaakt. Het is niet een plek waar je avondvullend gaat dineren, maar het is een gezellig grand café met een goede ambiance en voor de ouders is er een goed glas speciaal bier.

Redelijk| De gerechten smaken goed. De porties vlees mogen iets kleiner, tegen een lagere prijs: voor een betere prijs-kwaliteitverhouding. De gerechten zien er verzorgd uit, de bediening is erg vriendelijk. De inrichting is niet onze smaak (nep knus). (05-09-2007 N. S. te Spaubeek)

Goed| We zijn hier al verschillende keren iets gaan eten en zijn zeer lovend over dit knusse restaurant. De eigenaren zijn vriendelijk en vrolijk. Het eten is goed tot uitstekend, alleen over de prijs heb ik af en toe een beetje mijn twijfels. (10-01-2007 M. D. te Geleen)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens