Rita Verdonk door eigen partij uitgespuugd ? 1

De Nederlandse Iron Lady heeft eieren voor haar geld gekozen: nu ze eindelijk merkt dat ze niet meer gewenst is stapt ze `zelf` op

Natuurlijk weet een ieder beter. De dame die verantwoordelijk is voor de val van het vorige kabinet heeft steeds enkel haar eigen belang voorop gesteld en wist van geen wijken. Waar andere ministers al eerder opstapten vanwege de beruchte brand in het cellencomplex bij Schiphol bleef ze weer zitten, ondanks haar `adequate` opmerkingen. Dit nadat ze keer op keer de Kamer verkeerd had voorgelicht en/of had voorgelogen inzake haar asiel`beleid`, waarbij ze ook herhaaldelijk mensenlevens op het spel zette.

Nu wordt ze zelfs door haar eigen partij uitgespuugd. Juist zij die onnodig veel menselijk leed heeft berokkend had veel eerder uit (de politiek) moeten worden gezet. Misschien beseft ze nu een beetje hoe dat voelt, ondanks haar ijzeren pantser.

Dat ze aldus nu pas doet alsof ze de eer aan zichzelf houdt is niet `recht door zee`, maar ongelooflijk goedkoop en hypocriet!