nrc.next op tv

nrc.next op tv Philip Freriks, nieuwslezer NOS Journaal. nrc.next schrijft over moslimjongeren en de ontwikkeling van het moslimradicalisme. Presentator Robert van de Roer vraagt Freriks, die ook in Parijs woont, hoe hij hierover denkt. Ziet hij overeenkomsten tussen Frankrijk en Nederland? En wat is hem verder opgevallen in nrc.next? Froukje Jansen zei gisteren: „Het lijkt me heel heftig om Rita Verdonk te zijn. Al die kritieken die steken. Ik snap niet wat zij er leuk aan vindt.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. 20/12/2004 Foto Freddy Rikken Philip Frerics Rikken, Freddy

Philip Freriks, nieuwslezer NOS Journaal. nrc.next schrijft over moslimjongeren en de ontwikkeling van het moslimradicalisme. Presentator Robert van de Roer vraagt Freriks, die ook in Parijs woont, hoe hij hierover denkt. Ziet hij overeenkomsten tussen Frankrijk en Nederland? En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Froukje Jansen zei gisteren: „Het lijkt me heel heftig om Rita Verdonk te zijn. Al die kritieken die steken. Ik snap niet wat zij er leuk aan vindt.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.