Hier zal Bram Zeegers rusten

Hier zal Bram Zeegers rusten Amsterdam. Het graf van voormalig advocaat Bram Zeegers is in gereedheid gebracht. Vandaag zal hij in besloten kring worden begraven. Vorige week dinsdag werd de getuige in de Holleederzaak dood aangetroffen in zijn huis aan De Lairessestraat in Amsterdam. Zeer waarschijnlijk is hij overleden aan een overdosis mdma, de werkzame stof in de partydrug xtc. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen gevonden voor een link tussen de getuigenis die Zeegers onlangs aflegde in de strafzaak tegen Holleeder en zijn plotselinge dood. Bram Zeegers is 58 jaar geworden. Foto Ronald Bakker Foto Ronald Bakker Op de Amsterdamse begraafplaats Zorgvlied is het graf voor de vorige week overleden Bram Zeegers in gereedheid gebracht. Woensdag zal hij daar in besloten kring worden begraven. De pers is niet welkom. Bakker, Ronald

Het graf van voormalig advocaat Bram Zeegers is in gereedheid gebracht. Vandaag zal hij in besloten kring worden begraven. Vorige week dinsdag werd de getuige in de Holleederzaak dood aangetroffen in zijn huis aan De Lairessestraat in Amsterdam. Zeer waarschijnlijk is hij overleden aan een overdosis mdma, de werkzame stof in de partydrug xtc. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen gevonden voor een link tussen de getuigenis die Zeegers onlangs aflegde in de strafzaak tegen Holleeder en zijn plotselinge dood. Bram Zeegers is 58 jaar geworden.