Correcties & aanvullingen

Joop B.

In het artikel Onderzoek coke die Zeegers kocht (10 oktober 2007, pagina 1) over de dood van kroongetuige Bram Zeegers wordt Joop B. omschreven als een „bekende cocaïnehandelaar”. Volgens de advocaat van Joop B. is die kwalificatie niet juist. Joop B. is nooit verdacht, vervolgd of veroordeeld voor cocaïnehandel. De advocaat bevestigt wel dat B. op dit moment in voorlopige hechtenis zit op verdenking van betrokkenheid bij voorbereidingshandelingen ten aanzien van cocaïnehandel. Joop B. ontkent zijn betrokkenheid.

Advocaat

In de intro van het bericht Deze rotte appel mag nooit terug in de advocatuur (16 oktober, pagina 2) wordt melding gemaakt van advocaat Chris K. Dat had moeten zijn: ex-advocaat Chris K. Hij heeft zich in 2006 als advocaat laten schrappen, nadat de Orde van Advocaten een tuchtrechtprocedure tegen hem was gestart inzake een ambthalve klacht en een verzoek tot schorsing. In het artikel wordt verder gesproken over een medeverdachte, een zakenman uit Dubai, Chris B. Dat had Rick B. moeten zijn.