1 Uit eten met iens

Burrito

Amsterdam, De Clercqstraat 14 Telefoon (020) 618 98 07Keuken open di- zo 16.00-22.30 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 19,00 euroCategorie: De kinderen gaan mee

Ontzettend leuke tent waar Ali – de goedlachse eigenaar – de nachos suprème, de heerlijke burrito’s en de geweldige aardbeienmargarita’s niet aangesleept kan krijgen. Om nog maar te zwijgen van de huisgemaakte chocoladetaart. Hier werken echt mensen met karakter en de schappelijk geprijsde gerechten zijn ver boven verwachting. Er zijn ook gerechten voor kinderen én kleurplaten. Wederom naar alle tevredenheid.

Goed| Na een lange tijd weer met onze kleine meiden terug geweest, en het was weer heerlijk. De burrito met kip is mijn favoriet. Voor de kinderen zijn er kleurplaten en andere dingen aanwezig. Ik blijf het goed en leuk vinden. (02-03-2007 M. B. te Hattem)

Uitstekend| Ontzettend leuk restaurant. Heerlijke fajita’s, burrito’s en pina colada’s. Om nog maar niet te spreken over de huisgemaakte chocoladetaart. Als starter bestellen wij altijd nachos suprème. Die heb ik nog nergens zo lekker gegeten. De eigenaar is erg vriendelijk en gastvrij. (08-05-2007 D. M. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens