Televisie Film van de dag

Televisie Film van de dag The Tuxedo. Elastieken actieheld Jackie Chan speelt een onhandige chauffeur die zich tot de Gelaarsde Kat ontpopt. Zijn markies van Carabas is een James Bond-achtige geheim agent die midden in zijn droomhuis een smoking in een vitrine heeft staan. Wat er ook gebeurt, niemand mag die smoking ooit aanraken. Maar als Jackie plotseling zijn baas moet vervangen, trekt hij het ding toch maar aan, en ontdekt dat de smoking alles vanzelf doet: vechten, elke dans perfect uitvoeren, swingen als James Brown (te zien in een opmerkelijk gastrolletje, waarin hij vooral buiten westen geslagen wordt). De atletische strapatsen van Jackie in het toverkostuum grenzen aan het ongelofelijke, vooral als je weet dat de ster weinig wil weten van computereffecten, en des te meer van stunts die we uit Hongkongfilms kennen. Zijn vijand is een naar wereldheerschappij strevende fabrikant van mineraalwater die het kraanwater wil vergiftigen. (Kevin Donovan, 2002, VS), Veronica, 20.30-22.20u. Jackie Chan in een scène uit The Tuxedo(Kevin Donovan, 2002, VS). Jackie Chan in een scène uit The Tuxedo (Kevin Donovam, 2002, VS).

The Tuxedo. Elastieken actieheld Jackie Chan speelt een onhandige chauffeur die zich tot de Gelaarsde Kat ontpopt. Zijn markies van Carabas is een James Bond-achtige geheim agent die midden in zijn droomhuis een smoking in een vitrine heeft staan. Wat er ook gebeurt, niemand mag die smoking ooit aanraken. Maar als Jackie plotseling zijn baas moet vervangen, trekt hij het ding toch maar aan, en ontdekt dat de smoking alles vanzelf doet: vechten, elke dans perfect uitvoeren, swingen als James Brown (te zien in een opmerkelijk gastrolletje, waarin hij vooral buiten westen geslagen wordt). De atletische strapatsen van Jackie in het toverkostuum grenzen aan het ongelofelijke, vooral als je weet dat de ster weinig wil weten van computereffecten, en des te meer van stunts die we uit Hongkongfilms kennen. Zijn vijand is een naar wereldheerschappij strevende fabrikant van mineraalwater die het kraanwater wil vergiftigen. (Kevin Donovan, 2002, VS), Veronica, 20.30-22.20u.