nrc.next op tv

„Citaat” nrc.next op tv Froukje Jansen, presentatrice. Vandaag is het Wereldvoedseldag en bijna de helft van de wereldbevolking heeft honger. Jansen presenteert ‘LLinke Soep’ een programma over duurzaam consumeren voor omroep LLink. Presentator Robert van de Roer vraagt Jansen hoe bewust zij elke dag consumeert. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next? Monic Hendrickx zei gisteren: ,,Borsten zijn een van de leukste dingen om te hebben en het lijkt me héél heftig om ze te verliezen.’’ Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube. Froukje Jansen Foto datering: 2006 foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma - Foto vrij van rechten onder vermelding van SBS / Elvin foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

Froukje Jansen, presentatrice. Vandaag is het Wereldvoedseldag en bijna de helft van de wereldbevolking heeft honger. Jansen presenteert ‘LLinke Soep’ een programma over duurzaam consumeren voor omroep LLink. Presentator Robert van de Roer vraagt Jansen hoe bewust zij elke dag consumeert. En wat is haar verder opgevallen in nrc.next?

Monic Hendrickx zei gisteren: ,,Borsten zijn een van de leukste dingen om te hebben en het lijkt me héél heftig om ze te verliezen.’’

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl, rtl.nl en op YouTube.