Net als op tv

Zibb.nl, het platform voor ondernemers van de Brits-Nederlandse uitgever Reed Elsevier, begint morgen met zijn jaarlijkse Business Challenge. De acht deelnemers aan deze internetwedstrijd – allen eigenaren van een klein bedrijf – moeten laten zien wie de creatiefste ondernemer van Nederland is. Het format lijkt op een spelshow op tv: de deelnemers moeten opdrachten uitvoeren. Ook de bezoekers van de website kunnen deelnemen. Zij moeten gedurende acht weken soortgelijke opdrachten uitvoeren als de kandidaten. Een van de opdrachten heeft te maken met online mobiel werken. Bezoekers van de site moeten foto’s insturen van een bijzondere plek waar zij online zijn. Vier van de zes opdrachten zijn gerelateerd aan de vier sponsors van de wedstrijd. Ook kunnen bezoekers voorspellen wie de winnaar wordt van de competitie.

Jan Benjamin

Volg de acht deelnemers op bizz.nl/businesschallenge